Dineren na de cross

Een deel van het paviljoen wordt begin 2017 verbouwd tot a la carte restaurant.  
Speciaal voor de crosslopers wordt hier na afloop van de cross tegen het lage tarief van € 17,– een uitgebreid drie gangen menu aangeboden.

Hierbij kan een keuze worden gemaakt uit de hiernavolgende voor-, hoofd-en nagerechten: 

 

Voorgerecht:

* Zalm tartaar met rode sla en een ruccola olie met een pepertje.

* Salade van diverse soorten sla waarin geroosterde tomaat, walnoot, brie komkommer en een mosterd dressing.

* Zwartewoud ham met meloen en een kruidendressing.

 

Hoofdgerecht:

* Kipspies geserveerd in tempurabeslag, gefrituurde groenten en een ketjapsaus.

* Duo van pangafilet en zalm met een saus van tomaat en basilicum.

* Biefstuk met parelcouscous en een zachte pepersaus.

* Vegetarische paddestoelentaartje met met morrillesaus.

 

Nagerecht:

* Gepocheerde appeltjes met kaneelijs en vanillekwark (opgediend)

* citrus salade met vanille ijs en honing.

* Sorbet met vers fruit en drie soorten ijs.

 

Bij de aanmelding kun je aangeven of je geïnteresseerd bent om na afloop van de cross gebruik te maken van het bovenstaande aanbod.