Jeugdcross recreatiegebied Schoonhoven

Op zondag 27 januari 2019 vindt er een hardloopcross plaats in recreatiegebied Schoonhoven te Hollandscheveld. De jeugdcross is een hardloopwedstrijd waarbij je in de bosrijke omgeving een uitdagend en onverhard parcours loopt van 1 of 2 km. De organisatie is in handen van Sportief Hoogeveen en de Snelle Rakkers. Je kunt je gratis aanmelden voor de volgende afstanden.
11.00 uur jeugd t/m 7 jaar, 500 m
11.15 uur 8 t/m 12 jaar, 1 km
11.30 uur 13 t/m 15 jaar, 2 km

Elke deelnemer krijgt een medaille. De snelste jongens en meiden per afstand krijgen er natuurlijk een in de kleuren, goud, zilver of brons.

Inschrijven
Wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan nu online aan. Op de dag zelf kun je je vanaf een uur voor de wedstrijd inschrijven voor de wedstrijd. De sluiting van de inschrijving is 15 minuten voor de aanvang van de te lopen afstand.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met sportfunctionaris Frank Schuurman via f.schuurman@dewoldenhoogeveen.nl

Trainen

Wil je graag goed voorbereid aan de start verschijnen dan is dit misschien iets voor jou.
Atletiekvereniging HAC’63 uit Hoogeveen biedt dit jaar speciaal voor deze cross trainingen voor de jeugd aan. Deze trainingen vinden twee weken voor de cross plaats. Eerder een keer meetrainen mag natuurlijk ook.

Voor meer informatie of het aanmelden voor de gratis trainingen, kun je contact opnemen met sportfunctionaris Gerdo van Dalen. Dit kan via het e-mailadres gerdo.van.dalen@dewoldenhoogeveen.nl. Telefonisch kan dit via het nummer: 06 52580764.